Ansök

Är du framtidens politiker?

Höj Rösten Politikerskola är Sveriges första och enda politiskt obundna utbildning för framtidens politiska ledare. Vi ger verktyg för samhällsförändring och skapar nya vägar till politiken för dig som idag saknar ett partipolitiskt engagemang. År 2019 utsågs utbildningen till Årets samhällsaktör av Veckans Affärer och Gullers grupp.

Politikerskolan är en upplevelsebaserad ledarutbildning där 25–35 deltagare tillsammans lär av varandra och där praktiska övningar varvas med politikersamtal och möten med Sveriges främsta experter och inspiratörer inom politik och ledarskap. Utbildningen sträcker sig över ett år och 9 utbildningstillfällen.

Vi söker samhällsförändrare och politiska talanger med olika intressen i spridda åldrar från hela landet. Olikheter berikar och därför är det viktigt att du är öppen för oliktänkande, tar ansvar för ditt lärande och brinner för samhällsförbättring.

Låter utbildningen som något för dig?

Du är välkommen att ansöka till vår nästa utbildningsomgång 2021/2022. Sista ansökningsdag är söndagen den 11 april 2021 och utbildningen påbörjas september 2021. 

Deltagaravgiften är 2 000 SEK och ska betalas innan utbildningen påbörjas. Erbjuden plats bekräftas i och med betald deltagaravgift.

Vad händer nu?

De sökande som går vidare till den digitala rekryteringsdag meddelas senast måndag den 10 maj.  För att kunna bli antagen till utbildningen måste sökande närvara vid den digitala rekryteringsdagen.

På rekryteringsdagen får sökande genomföra personlig intervju och gruppdynamisk övning samt får mer information om Höj Rösten. Här finns även tillfälle att träffa och ställa frågor till utbildningens rektor, styrelseordförande samt deltagare och alumner. Antagningsbesked meddelas måndag den 21 juni.

Datum för utbildningsåret kommer inom kort. 

För mer information om utbildningsomgång 2021/2022, kontakta info@hojrosten.se.

*Genom att delge mina kontaktuppgifter samtycker jag till att Stiftelsen Höj Rösten använder informationen i syfte att välja nästa omgång deltagare. Jag accepterar att Stiftelsen Höj Rösten kan kontakta mig med information direkt kopplat till Höj Rösten Politikerskola. Informationen får inte spridas till tredje part.