Ansök

Är du framtidens politiker?

Höj Rösten Politikerskola är Sveriges första och enda politiskt obundna utbildning för framtidens politiska ledare. Vi ger verktyg för samhällsförändring och skapar nya vägar till politiken för dig som idag saknar ett partipolitiskt engagemang. År 2019 utsågs utbildningen till Årets samhällsaktör av Veckans Affärer och Gullers grupp.

Politikerskolan är en upplevelsebaserad ledarutbildning där 25–35 deltagare tillsammans lär av varandra och där praktiska övningar varvas med politikersamtal och möten med Sveriges främsta experter och inspiratörer inom politik och ledarskap. Utbildningen sträcker sig över ett år och 8 utbildningstillfällen.

Vi söker samhällsförändrare och politiska talanger med olika intressen i spridda åldrar från hela landet. Olikheter berikar och därför är det viktigt att du är öppen för oliktänkande, tar ansvar för ditt lärande och brinner för samhällsförbättring.

Vill du att vi hör av oss när ansökan och nomineringen öppnar, skriv in din mejl nedan!

 

*Genom att delge mina kontaktuppgifter samtycker jag till att Stiftelsen Höj Rösten använder informationen i syfte att välja nästa omgång deltagare. Jag accepterar att Stiftelsen Höj Rösten kan kontakta mig med information direkt kopplat till Höj Rösten Politikerskola. Informationen får inte spridas till tredje part.